Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Zámborszky Éva

Helyszín:

Szakterület:

„Nekem nagyon egyszerű ízlésem van. Mindig a legjobbal vagyok megelégedve.” Ezért szép, stílusos, élhető otthonokat tervezek elfoglalt embereknek.

Milyen a legjobb otthon? Olyan, amilyenre vágyik, s amihez saját magából is hozzáad valamit.

Konkrétabban?

• Ez az a kérdés, amire nincsen két egyforma válasz, csak Ön tudhatja, milyen otthont szeretne. Szaktudásommal, segítségemmel profi módon megvalósítjuk álmait, mert elképzeléseit összefésüljük és a lakberendezés nyelvére lefordítjuk.

Mire számíthat?

• Izgalmas, különleges, jól működő megoldásokra. A sablonos módszereket nagy ívben kerülöm, a „konzervet” meghagyom másoknak. Minden munkámba beleviszem az egyediséget, tökéletesen Önre szabva, mert ez az Ön otthona lesz, nem az én önmegvalósításom.

Mért engem válasszon?

• mert a tervezéstől a dekorálásig végigviszem a munkát;

• mert ha igényli, részt veszek a kivitelezés lebonyolításában, együttműködöm építésszel, gépésztervezővel, vannak kivitelezőim, akikkel évek óta együtt dolgozom.

Önnek ez könnyebbség lehet, ha nem ismer jó szakembereket, garancia, hogy nem lépnek le a pénzével, velük értjük egymás nyelvét, így azt az eredményt kapja, amit megtervezünk

• tudom, melyik cégnél érdemes vásárolni, mert az biztos, hogy korrekt, pontos, megbízható.

Miért higgyen nekem?

• 1999 óta dolgozom szabadúszó lakberendezőként, tagja vagyok a Lakberendezők Országos Szövetségének.

• Pályafutásom alatt számtalan szép otthont rendeztem már be eddig is a picurka 32 négyzetméterestől a bonyolult szerkezetű többszinteseken át a csupa íves házakig, és irodák, kisebb vendéglátó helyek tervezését is elkövettem már.

Ha már az első otthonát sem szívesen építené az ördögnek, bízza rám az Önnel egyeztetett tervezést és a lebonyolítást.

 

 

lakber@zamborszkyeva.hu

www.zamborszkyeva.hu

+36 70 451 7574

https://www.facebook.com/zamborszky.eva

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató