Hörmann

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel, cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet. Mindezt egy családi vállalkozás több évtizednyi folytonos növekedésével érte el, melyet az innováció, a minőség garanciája és a vásárlóközelség jellemez.

A Hörmann-csoportot ma a cégalapító August Hörmann unokáinak és dédunokáinak harmadik és negyedik generációja vezeti. A társaságot személyesen Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann, valamint Christoph Hörmann irányítja.

Nemzetközi növekedés
A Hörmann-csoport egy nemzetközi orientációjú, folyamatosan terjeszkedő vállalkozás. A kapukat, ajtókat, tokokat és meghajtásokat szakosodott gyáregységben készítik szerte Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában.

Több mint 6.000 dolgozójával a 100%-osan családi vállalkozás több, mint 1 milliárd Euró forgalmat realizál. A több mint 50 saját kereskedelmi képviseletből álló hálózata, és 30 országban jelenlévő számtalan kereskedő garantálja a vásárlók számára a rövid forgalmazói utat.

A Hörmann csoport termelésének telephelyei:
Hörmann KG Amshausen, Németország
Hörmann KG Antriebstechnik, Németország
Hörmann KG Brandis, Németország
Hörmann KG Brockhagen, Németország
Hörmann KG Dissen, Németország
Hörmann KG Eckelhausen, Németország
Hörmann KG Freisen, Németország
Hörmann KG Ichtershausen, Németország
Hörmann KG Werne, Németország
Hörmann Alkmaar B.V., Hollandia
Hörmann Genk NV, Belgium
Hörmann Legnica SP. ZO.O, Lengyelország
Seuster KG, Lüdenscheid, Németország
Berner Torantriebe KG, Rottenburg, Németország
Schörghuber Spezialtüren KG, Ampfing, Németország
Tortec Brandschutztor GmbH, Wolfsegg, Ausztria
Garador Ltd., Yeovil, UK
Tubauto SAS, Sens, Franciaország
Hörmann Flexon LLC, Leetsdale, PA, USA
Hörmann LLC, Montgomery, IL, USA
Hörmann LLC, Vonore, TN, USA
Hörmann Beijing Door Production Co. Ltd., Kína
Hörmann Tianjin Door Production Co. Ltd., China

Innovatív termékek
A mai vállalkozás alapkövét az előző évszázad 50-es éveiben, az akkor újdonságnak számító billenő garázskapuk, a Berry-kapuk, ipari gyártásával tették le.
A garázsokba és ipari épületekbe a helytakarékos, függőlegesen nyíló szekcionált kapuk gyártása az 1960-as években, egy jövőbe mutató fejlesztés eredményeképpen, kezdődött el.
A termékpaletta azóta konzekvensen bővült. Ma már magába foglalja az ismert klasszikus redőny-, harmonika-, tűzgátló- és gyorskapukat, kapumeghajtásokat és vezérléseket, valamint a rakodástechnikai rendszereket, tűz- és füstgátló nyílászárókat, bejárati- és beltéri ajtókat, előtetőket és tokokat is.

Szociális és kulturális elkötelezettség
A cég szociális elkötelezettségét a mozgáskorlátozott és krónikus betegeket segítő közhasznú szervezetek támogatásával fejezi ki.
A Hörmann által támogatott közhasznú programokról több információ az alábbi angol és német nyelvű oldalon található: www.AmHerzen.de.

Cím: 2031 Szigetszentmiklós Leshegy u. 15.
Tel.: 06 80 88-75-75 belföldről ingyen hívható zöldszám
Fax: 06 24 525-110
Web: www.hormann.hu
E-mail: info@hormann.hu