Tóth Tamás - Építem a Házam

Tóth Tamás

Tóth Tamás

Tóth Tamás

2002 óta foglalkozunk az infrafűtés technológiájával. Cégünk vezető szerepet tölt be a fűtőfóliák tervezésében, értékesítésében, kivitelezésében. Több mint 2.500 sikeres telepítésen vagyunk túl Európában. Fontosnak tartjuk, egy modern, gazdaságos, és egészséges fűtési mód elterjesztését hazánkban, szem előtt tartva az ügyfelünk igényeit. 2016-ban adtunk ki itthon egy nagyon hasznos könyvet “A Nap melege az ön otthonában” az infrafűtésről, nagy hiányt kielégítve az építkezők, felújítok örömére. További hasznos információkat talál weboldalunkon www.futofolia.hu

Kategóriák: Infrafűtés

Vélemény? (3) ↓

3 Hozzászólások

 1. Krumesz Károly március 2, 2017

  Tisztelt Tóth Tamás! Érdeklődöm a fűtőfólia ára, és utólagos beépíthetősége után. Üdv.: Krumesz K.

  reply
  • Bodnár György március 2, 2017

   Kedves Károly!
   A levelét továbbítani fogom Tóth Tamásnak!
   Üdvözlettel
   Bodnár György

   reply
 2. Kardos Ferenc december 30, 2017

  Tisztelt Tóth Tamás!

  Nagy tisztelettel megkérdezem, hogyan fog áthatolni az infravörös sugárzás egy opak felületen?
  Én azt tanultam az iskolában, hogy az IR sugárzás látható fény módjára terjed, így semmilyen ÁTLÁTSZATLAN anyagon nem képes áthatolni.
  Ennek ellenére önök 2002 óta infrafűtés címén forgalmaznak épületszerkezetben elhelyezett hőleadókat? Volt 15 évük fizika korrepetálásra….
  Ha Önök a piacvezetők ebben a technológiában, akkor vajon a szakmai partnereik is ilyen fizikai ismeretekkel vannak felvértezve?
  Lehet, hogy ők kicsit még gyengébbek?
  Érdeklődéssel várom válaszát!
  Nem elfogadható korábbi kijelentése, hogy ezt Szlovákiában így tanítják, és ők már csak értenek hozzá!
  A magyar egyetemeken nem így tanítják, készüljön rá, hogy a válaszát minden hazai műszaki felsőoktatási intézménynek elküldöm, aztán lehet majd vitatkozni az egyetemi tanszékvezetőkkel, hogy ők rosszul tudják a fizikát.

  Kérem körültekintően válaszoljon, válaszával nyomtatásban is találkozni fog!

  Ha ezt a feladatot sikerrel leküzdötte, akkor kérem megadni azt a matematikai/fizikai/pszichoszomatikus egyenletet, amellyel a földgáz fűtéshez való megtakarítást bizonyítani tudja.

  Legmélyebb tisztelettel boldog új évet kívánok Önnek és cégének, 2018-ban már javaslom alkalmazni a Föld nevű bolygón érvényben lévő fizikát!

  reply

Vélemény?