Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Pro Vinea Domini

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/ /

A Pro Vinea Domini Kft. egy sokoldalú tervezőközösség, mely a funkcionális igények feltárásától a tervek készítésén át megvalósulásig végigkíséri megbízóit. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megbízó-tervező kapcsolatra, hogy szándékainak megfelelően tudjuk szakmai tudásunk legjavát nyújtani. Szolgáltatásunk lefedi az összes igényelt szakági tervezést az építészeti, műszaki és kert tervezés terén.

Munkánk során sok év tapasztalata által tökéletesített és eddigi megbízóink által elismert saját tervezési módszertannal dolgozunk, ahol lépésről lépésre jutunk el egy építészetileg, tájépítészetileg és műszakilag optimalizált végeredményre. Az építészet klasszikus eszköztárát használva, tektonikus és arányos épületeket tervezünk természetes anyagokból, a mai kor technológiájával. Célunk, hogy személyessé tegyük az építést, amely mindig egyedi folyamat. Új épületek építésének és meglévők – akár műemlékek – átalakításának minden fajtájával foglalkozunk, a lakóépületektől a középületeken át az ipari létesítményekig. Terveink generálkivitelezését is vállaljuk, így biztosítjuk a tervezett minőséget.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben felkeltetük érdeklődését, és megtaláljuk az alkalmat, hogy beszélgessünk elképzeléseiről!

    Adatkezelési tájékoztató