Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Bálint Tamás

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Bálint Tamás, okleveles építészmérnök, egyéni vállalkozó. 2015-ben szereztem diplomát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki karán. A Kós Károly Egyesülés Vándorépítészeként a magyar és nemzetközi szerves építészetet tanulmányozom.

A szerves építészet egy olyan szemléletmód, mely a természettel és az emberrel való harmonikus egységben törekszik a téralkotásra és az anyagformálásra. Célom, hogy olyan házakat tervezzek, amelyek valóban az igényekhez szabott terekkel és jól szerkesztett arányos formákkal rendelkeznek, így a friss szakmai ismeretek és az archaikus építési tudás egységét igyekszem megvalósítani.

Foglalkozom a történeti szerkezetekkel és épületekkel, azok helyreállításával és újragondolásával. Egyetemi éveim alatt megalapítottam a Tabicada kutatócsoportot, mely egy hazánkban kevéssé ismert, igen gazdaságos és rendkívül esztétikus szerkezet a katalán boltozatok kutatására. Elértük, hogy a katalán boltozatok minden formája mára hazánkban is elérhető áron megépíthetők.

    Adatkezelési tájékoztató