Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Citi-kert

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

Élhető kerteket tervezünk és építünk, művész-mérnöki szemlélettel.

Családi vállalkozásunk 25 éve tartó története egy kertépítő és egy képzőművész találkozásával kezdődött. Míg az illusztrátor férj, Bátki László a színeket, a formákat, az elmesélhető történeteket látta a növényekben, addig a mérnök feleség, Jordán Klára az így összeálló képet, és a lehetőséget, hogy még több szépséget adjon a természet csodájához.

Kezdetben kerttervezéssel foglalkoztunk, 1990 óta 200-náll is több kert valósult meg terveink nyomán, lakóparktól a kastélykertig és vidéki villáig, afrikai kórháztól a magyar óvodáig. 2000-ben kezdtünk kertépítésbe, több, mint 300 családi házhoz terveztük és építettünk olyan kertet, mely összhangban van az ott lakók életstílusával, ezért magukénak érezhetik.

Budán, a II. kerületben élünk, főként itt tervezünk, kivitelezünk és fenntartunk, kamatoztatva azt a tapasztalatot, amelyet a meredek domboldalakon fekvő, nagy szintkülönbséggel bíró családi és luxuskertek építésében szereztünk.

Hogyan csináljuk?

Így teremtjük meg a kertet,
amely az életstílusára van szabva.

A fantázia és a mérnöki szakértelem által kertje több lesz zöld területnél. Az ügyfeleink életstílusára hangolt munkamódszer jól működik belső udvarnál, több méteres szintkülönbséggel rendelkező teleknél, lakóparknál, balatonparti nyaralónál és családi ház kertjénél is.

1. Akár az első gondolattól ott leszünk.

Minél korábban részei lehetünk a folyamatnak,
annál értékesebb külső életterek születhetnek.

2. Megismerjük, milyen az élestílusa.

Mi teszi boldoggá, ha kertjére gondol?
Ha pihen, kertészkedik, unokákkal játszik?

3. Az építésszel, belsőépítésszel is együttműködünk.

Akkor érzi magáénak otthonát, ha kívül és belül is
olyan környezet veszi körül, amelyben jól érzi magát.

4. Megtervezzük és kivitelezzük a kertet.

Valóra válik az épülethez és a tájhoz illő, élhető
külső élettér, ahol kellemesen töltheti az idejét.

5. A kertfenntartásban is segítünk.

Átadás után bőven ellátjuk tanácsokkal,
de vállaljuk a kert hosszú távú fenntartását is.

 

    Adatkezelési tájékoztató