Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Cristal Interiors

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Szabó-Vedress Krisztina vagyok, 2006 óta foglalkozom hivatásszerűen családi házak, lakások, üzlethelyiségek belsőépítészeti-lakberendezési tervezésével. Ez a tevékenységi kör – saját szenvedélyemnek, és ügyfeleim igényeinek „eleget téve” – később kiegészült az eladásra illetve kiadásra szánt ingatlanok szakszerű felkészítésével, azaz a Home Staginggel.

Az elmúlt években számos családi ház, lakás, vállalkozási célú helyiség berendezését-átalakítását bízták rám Megbízóim (magánszemélyek és cégek). A klasszikus belsőépítészeti-lakberendezési megbízásaim mellett lehetőségem nyílt stylistként is dolgozni különböző magazinok részére, talk-show díszletet tervezni, esküvők stílusát kialakítani és dekorálni valamint rendszeresen publikáltam és dolgoztam szakértőként.

A házépítés során a „holisztikus” szemlélet híve vagyok, tapasztalataim szerint az alábbi területeken tudok leginkább Megbízóim segítségére lenni:

1, Elsősorban a korszerű gépészeti megoldások térnyerésével és a számtalan rendelkezésre álló belsőépítészeti megoldással az építkezőknek már az építészeti vázlattervezés során nagyon sok olyan döntést kell meghozniuk, amely az otthonuk végső kialakíthatóságára szinte visszavonhatatlanul hatással van. (Például a szerkezettemperálás esetében a későbbi álmennyezeti kontúrok és a fűthető négyzetméterek, illetve a beépített lámpatestek, villanykiállások utólagos módosítása vagy létrehozása igen problematikus és költséges.) Amennyiben már a ház tervezésének fázisában együtt tudunk dolgozni megbízóimmal és az építész- és szakági tervezőkkel – az ilyen utólagos módosítások elkerülhetők. Az előregondolkodással és -tervezéssel garantálható leginkább az Önök, az Építtetők elképzeléseinek megvalósíthatósága – hiszen az Otthon megépítése gyakran egy egész életre szól.

2, Egy családi ház, vagy akár egy kiadásra szánt épület/lakás belső kialakításakor általában több ízlés, elképzelés találkozik – ezek „összefésülése” is gyakran komoly kihívás.
Ha már a megvalósulás előtt közösen kialakítunk egy olyan belsőépítészeti-lakberendezési koncepciót, amely az épület adottságainak figyelembe vételével minden Tulajdonos tetszését elnyeri – rengeteg konfliktushelyzet elkerülhető.

3, A közösen kialakított belsőépítészeti-lakberendezési koncepció mentén haladva elkerülhető sok felesleges vásárlás (talán ismerős a helyzet, amikor a bútoráruházban nagyon tetszetős fotel otthon már valamiért nem tetszik… )

4, Mivel 3 gyermekem van, az otthonok kialakításakor a praktikum legalább olyan fontos szerephez jut, mint az esztétikum.

5, Legyen szó teljeskörű tervezési megbízásról, vagy néhány órás konzultációról – a munka minden esetben az Önök igényeinek feltérképezésével kezdődik, és ezeket mindvégig szem előtt is tartom – így a végeredmény mindig „testre szabott”.

Az Építő Közösség szervezésében megrendezésre kerülő Tervcafékon 2014. februárja óta veszek részt, a Közösség szakértőjeként többször nyílt alkalmam előadásokat tartani a klub eseményeken és szakmai konferenciákon.
Megbízásaim – igény szerint – a néhány órás konzultációtól a teljes körű belsőépítészeti tervezésen át a kivitelezésig terjednek.

 

KATTINTS IDE és nézd meg a portfoliómat, melyben bővebben tájékozódhatsz rólam, szolgáltatásaimról, illetve referencia munkáimról.

    Adatkezelési tájékoztató