Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

„DONGA” Kft.

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:
/

 

Tevékenységi kör:

A JS típusú zsaluzóelem magyarországi forgalmazása.
JS kreatív monolit vasbeton födém nélkülözhetetlen alkotórésze a JS acéllemezzel merevített, polisztirolból készülő hőszigetelő, a szerkezetben maradó JS zsaluzóelem.

Rövid cégismertetés:

A „DONGA” Kft. 1990-ben alakult GMK-ként, majd 1993. óta Kft. Alakulása óta azonos tulajdonosi körrel, azonos vezetéssel működik. A cégünk rendelkezik a NAV megbízható adózói minősítésével, valamint birtokolja az Építkezők Országos Egyesülete AAA+ Minősítésű Építőipari Panaszmentességi Igazolását; valamint a BCP Rating Megbízható Vállalkozás Tanúsítványát.

A „DONGA” Kft. 2005. augusztus 15. óta a JS kreatív monolit födém Magyarországi Vezérképviselete.

A cég a legszebb „férfikorban” van, januárban ünnepeltük fennállásunk 34. évét. Dacolt az építőipart ért sok nehézséggel, és élvezte a rövid időszakokra tehető fellendüléseket.

A 34 év alatt úgy tudtuk talpon maradni, hogy megrendelőinket igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint segíteni műszakilag és emberileg egyaránt.
Büszkék vagyunk arra, hogy az érdeklődőkkel, megrendelőkkel olyan viszonyt alakítottunk ki, -és ezt folyamatosan tesszük-, hogy véleményeiket bátran közzé tehetjük.

Íme, pár példa erre, és még nagyon sok van a www.jsfodem.hu honlapunkon.

 

Kedves Sándor!
Nagyon szépen köszönöm azt a sok extra segítséget, és kedvességet, amit kaptam egész évben Öntől.
Parádi Zsolt, Ódon-Fon Kft. 2017.02.10.

Kedves Sándor Úr!
Ilyenkor sajnálja az ember hogy nem találkozott előbb egy Önhöz hasonló mérnökkel.
Vizi Csaba 2017.04.28.

Kedves Sándor!

„8 éve apumék házát JS födémmel építettük Kiskunfélegyházán, maximálisan meg voltunk elégedve a rendszerrel az építés során is, de azt követően is érzékeljük áldásos hőszigetelő tulajdonságát!

MINDENKINEK SZÍVBŐL AJÁNLOM!

R Róbert 2020.

Kedves Sándor!

Szeretném összefoglalni az eddigi tapasztalatainkat JS elem elhelyezésével, használatával kapcsolatosan:

  • Gyors, hatékony és egyszerű telepítés, (150 m2, betonvas elhelyezés) kb. 3 óra, nem kell hozzá szakemberek támogatása.
  • “Okos” mennyezet kialakításával, villanyszerelés, födémszigetelés valamint belső gépi vakolás kiküszöbölése a költségek optimalizálását jelenti, kevesebb időráfordítással.

Teljes megelégedettséggel használjuk az Ön által javasolt födémrendszert.

Köszönöm a segítséget és a hasznos tanácsokat.

S István magánépítő, Farád 2020. 07.14.

 

Végül egy magánépítő véleménye, akinél 2001-ben történt a JS kreatív monolit födém beépítése.

H Jánosné magánépítő 2005

 „… Mi a családi házunkat bővítettük. A meglévő részt toldottuk meg egy nappali térrel, amely közvetlen kapcsolatban van a kertünkkel. Ennek a résznek a födéme a tervezőnk javaslatára a JS rendszerrel készült. Az épületet már négy éve használjuk, és megállapíthatjuk, hogy a lakás legkellemesebb része a JS monolit vasbeton födémmel fedett nappali tér. Azonos fűtés intenzitás mellett 3-4 fokkal melegebb van, mint a ház többi részében, ezért túlzás nélkül azt mondhatom: ide járunk melegedni. Nagyon elégedettek vagyunk, és örülünk, hogy elfogadtuk tervezőnk javaslatát, az általunk akkor még nem ismert szerkezetet tekintve.”

H Jánosné magánépítő 2020

Lám-lám, hogy elszaladt 15 év, amióta a fenti véleményt adtam. Ma is minden mondatát vállalom. Szeretjük, mert jó, mert melegebb a lakás többi részénél a nagy üvegfelületek ellenére, és a tágas, világos nappali térben az egész család nagyon jól érzi magát.

Ebben elévülhetetlen szerepe van SZUPERPLAFONKÉNT a JS kreatív monolit födémnek.

Rövid műszaki ismertetés:

A JS polisztirol zsaluzóelem a monolit födém zsaluzatát biztosítja. Az elem nagyon könnyű, ezért kézzel mozgatható, egyszerűen alátámasztható, daru nélkül elhelyezhető, kevés betonacél és beton felhasználásával, gazdaságos statikai tervezéssel egyenértékű a hagyományos monolit födémmel.
Kivitelezése egyszerű és gyors. Kiemelkedő hőszigetelése révén jelentősen lecsökkenti a szükséges kiegészítő hőszigetelés vastagságát.

A JS kreatív monolit födém önsúlya csaknem fele a hagyományos monolit födém önsúlyának, ami nemcsak a födém árában jelent megtakarítást, hanem az egyéb szerkezeteknél is, úgymint az alapozás szélessége, a földmunka mennyisége. Nagy fesztávolságú elemek teszik lehetővé a középfőfal elhagyását, így további megtakarítási lehetőséget hordoznak.

Magyarországon az eddigi leghosszabb beépített zsaluzóelem 13,19 méter.

Személyes érintettség

Minden eddig leírt mondat hiába való volna, ha nem lenne mögötte az, hogy a családunk immár 16 éve él együtt a JS kreatív monolit födémmel a fejünk felett. Élvezzük a lakás optimális mikroklímáját, a télen kis energia bevitellel történő padlófűtésünk kellemes meleget biztosít, míg nyáron a hőségben a lakás üdítően hűvös. Mindezt energiafaló klímaberendezés nélkül.

Még egy adalék, hogy miért is nem bántuk meg akkori döntésünket.

A 60 m2 alapterületű társasházi lakásunk fűtése és melegvíz ellátása 2018-ban 3700.-Ft volt m2-re vetítve, a JS kreatív monolit födémű 109 m2 alapterületű családi házunknál ugyanez az adat 2023-ban 1900.-Ft.m2-re vetítve.

Nem kell félni az időjárástól a kivitelezésben sem. Természetesen van olyan időszak, amikor nem célszerű építeni. A födémünk 3 és fél nap alatt készült el úgy, hogy 1 napig a tartott, amíg visszaszedtük a vasalást, és eltakarítottuk a havat, majd újra elhelyeztük a vasalást a betonozás előtt. Mindezt nap közben -3 fokos hőmérséklet mellett.

Érdemes megnézni a képeket, amik 2007. december 16. és 2007. december 18.-a között készültek. (Utolsó 2 kép)

Mindenkinek ajánlom a www.jsfodem.hu honlapot tanulmányozni a tervezési megbízás előtt, de még akkor sem késő, ha már elkészültek a tervek. A JS kreatív monolit födém statikai kiviteli tervének tervezési díja töredéke az ezzel megtakarítható összegnek.
Hiszen úgy gondolom ─ a szabályt erősítő kivételektől eltekintve ─, hogy nem vagyunk olyan gazdagok, hogy ne vegyük igénybe a megtakarítási lehetőségeket.

Gacsó Sándor
8394 Alsópáhok Nemesboldogasszonyfa u.70.
Tel: +36 30/9369-933;
E-mail: jsfodem@donga.hu; vagy dongakft@gmail.com

    Adatkezelési tájékoztató