Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

eco-front

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:
/

Cégünk elkötelezett a racionális ecoB megoldások mellett. Ez a szemlélet a telek kiválasztásától a tervezésen és kivitelezésen át, a kulcsrakész épület átadásáig jellemzi a tevékenységünket. Hiszünk abban, hogy az energiatakarékos, racionális ugyanakkor nagyfokú szabadságot is jelentő szemlélet hatékony válasz napjaink energiaválságára.

Házépítés racionális alapokon = a házépítés minden elemét a racionalitás hatja át, az épület szerethető, az otthon fenntartható.

Házainkat kizárólag megrendelésre, egyedi igények alapján építjük ─ ennek megfelelően rendkívül rugalmasan és személyre szabottan alakítható ki az alaprajz és a műszaki tartalom is. Megrendelőink folyamatos és részletes tájékoztatást kapnak az építési folyamat során, döntéseiket előkészítjük, szakmai segítséget nyújtunk, építési coach-ként működünk.

A megrendelői bevonódás nagy élményt jelent ─ ez is megkülönböztet minket a hagyományos építéstől. Hitvallásunk, hogy jó házakat építsünk és az építés élmény legyen a megrendelőinknek.

Elkészült vagy folyamatban lévő épületeinkről folyamatosan tájékozódhat weboldalunkon vagy Facebook oldalunkon.

 

Web: www.ecofront.hu

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100075905364448

    Adatkezelési tájékoztató