Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ecoBeads Kft.

A mai kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben mindenkinek fontos, hogy energiatakarékos épületeket építsen, melyek egyik legközismertebb formája a passzív ház. Ennek a szintnek az elérése azonban gyakran meg nem térülő befektetésekkel jár, így mi ezeket az értékeket szemelőt tartva, azonban a költségeket is figyelembe véve létre hoztuk a Racionális házak építési rendszerét.

Hiszünk abban, hogy egy épület akkor tud ideálisan működni, ha a falszerkezet kettő rétegből épül fel, így szükség van hőtároló tömegre és hőszigetelésre. Egyedi hőszigetelő paneljeink biztosítják a megfelelő hőszigetelést, azonban a falazat változatos szerkezetből készülhet, egy a fontos, hogy nagy legyen a térfogatsúlya. Természetesen nem csak a szerkezetek fontosak, rendszerben kell gondolkodjunk ahhoz, hogy komfortos épületeket alkossunk, így mind a gépészetre, mind a részletekre nagy hangsúlyt fektetünk melyek együttes alkalmazásával létrehozhatjuk megrendelőinknek a saját racionális otthonukat.

Cégünk folyamatos segítséget nyújt megrendelőinek, a telek kiválasztásától kezdve, a tervezésen és kivitelezésen át, a hatékony üzemeltetésig.

Web: www.ecob.hu

    Adatkezelési tájékoztató