Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

ELBA Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/

Az ELBA Kft. építőipari programot készít és üzemeltet. Az új automatikus építési költségtervezővel és árajánlat készítőjével egyszerűen és hatékonyan hozható létre részletes, de jól áttekinthető építési árajánlat.
Az ELBA rendszere összeköti az építkezés összes szereplőjét az online felületén keresztül, és közös nyelvet használ a költségtervezéshez. Használatával egyértelmű, átlátható, kiszámítható és számonkérhető tervek készülnek, melyek minden résztvevő számára ugyanazt fogják jelenteni.
A jó barátság alapja a pontos elszámolás. Elszámolni azonban csak akkor lehet, ha a felek előre megállapodtak a keretekről és ugyanazt gondolják az üzletről.
Ebben segít az ELBA, mert tiszta és transzparens helyzetet teremt: átlátható, egyértelmű tételes anyag- és feladatlistákat, valamint részletes árajánlatokat kér be a résztvevőktől. Az Építtető az így elkészült ajánlatokat össze tudja hasonlítani, és megérti a benne foglaltakat, így felelős döntést tud hozni a Kivitelező kiválasztásában.

Az ELBA küldetése, hogy kiszámíthatóvá tegye az építési beruházások költségét, jelentősen megkönnyítse az építőipari piaci szereplők életét. Rendszerünk segíti a felek egymásra találását, a fókuszt a tényleges, hasznos munkára irányítja az adminisztráció helyett.
A céget Ambrus Balázs építészmérnök és Sándor Zoltán közgazdász alapító tagok hozták létre, akik a saját területükön sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Víziónk szerint az egy rendszerhez kapcsolódó résztvevők egy maximálisan megbízható portálon kapcsolódva intézhetik az összes építéssel kapcsolatos pénzügyi vonatkozású teendőiket, pár kattintásra redukálva az elvégzendő feladatokat.

Az ELBA Kft. kitűzött célja, hogy az építési költségek a tervezési fázisban pontosan meghatározhatók legyenek. Valljuk, hogy ez csak úgy lehetséges, ha közös nyelvet beszélnek az építési folyamat szereplői.
Az építkezés így tervezhető és átlátható lesz, a gondolattól a kulcs átadásáig.

    Adatkezelési tájékoztató