Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

GMT-Építő Kft.

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:

Budapest és Pest Vármegyében családi házakat építünk magán megrendelőink részére.

A GMT-ÉPítő Kft. elvégzi a háztervezést, leveszi válláról az alvállalkozókkal történő egyeztetéseket és beszállítói kapcsolatrendszerünk kínálatával, mint hátérrel, komplex kivitelező, fővállalkozó csapataként kiváló minőségű munkát nyújt Önnek. Magasépítési, útépítés, távközlés építési, illetve erősáramú hálózat tervezési, szerelési piacon tevékenykedünk.

Fő munkaterületünk Budapest és környéke, elsősorban Pest megye. Tapasztalataink szerint ennél távolabb már nem tudunk versenyképes árakon munkát vállalni. A cég tulajdonosai magyar magánszemélyek. Amennyiben kérdése van vagy szeretne ajánlatot kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésére.

A visszajelzések és a folyamatos munkák azt bizonyítják, hogy erőfeszítéseink nem voltak hiábavalók. Korrekt, pontos munkavégzésünk, megbízható szakembergárdánk és versenyképes ár/érték arányos költségvetéseink elnyerték ügyfeleink bizalmát.

Elkészült vagy folyamatban lévő épületeinkről folyamatosan tájékozódhat weboldalunkon (www.2kop.hu)

Tel: 06-30-921 50 67

email: 2kop@2kop.hu

    Adatkezelési tájékoztató