Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

KNSz Design

Helyszín:
/

Tevékenységi kör:
/

KNSz Design tevékenysége elsősorban lakások, családi házak, üzlethelyiségek belső tereinek és teraszainak praktikus kialakítása, berendezéseinek megtervezése. Hasznos már a kezdetektől lakberendező bevonása, hiszen így lehet maximálisan kiaknázni az épületben rejlő lehetőségeket, figyelembe véve a használóinak igényeit, életvitelét, hétköznapi szokásait. Az ügyfelekkel együttműködve, együtt gondolkodva olyan egységes és esztétikus belső tér megalkotása a cél, amely hűen tükrözi a megrendelők egyéniségét és maximálisan szolgálja kényelmét. De tanácsadás keretében szívesen állok rendelkezésre akkor is, amikor a megrendelő maga szeretné megtervezni és létrehozni, vagy felfrissíteni a belső tereket, de bizonyos kérdésekben valamelyest elbizonytalanodik és jól jönne egy kis szakmai támogatás. Továbbá vállalok egy-egy helyiség, vagy enteriőrbe illő egyedi beépített bútorok/konyhabútorok tervezését is! Sokan félnek a sok stresszel járó építkezéstől, felújítástól – gyakran sajnos nem alaptalanul – pedig ideális az lenne, hogy az új otthon/vállalkozás létrehozása egy várakozással, pozitív izgalommal teli szép élmény legyen. A KNSz Design eddig felsorolt szolgáltatásai mellett, közös boltbejárás, tervezői művezetés, kivitelezés támogatás is hozzásegítheti Önt ennek a célnak az elérésében.

VR-tervezés

A vrDesigner szoftverrel készült tervek előnye a hagyományos látványtervekhez képest, hogy a valósághű VR-térben akár percek alatt megváltoztathatjuk a berendezési tárgyakat, kísérletezhetünk lakásának, üzlethelyiségének berendezésével, a bútorok, színek, anyagok, összeállítások variálásával. VR-szemüveggel életnagyságban alaposan bejárhatja a teret, mozoghat az ingatlanban, közelről-távolról és minden szögből megnézheti a leendő berendezést.

A vállalkozás küldetése

Fenntarthatóság:
A közhiedelemmel ellentétben nem jár lemondással, ha ökotudatosan szeretnénk kialakítani lakhelyünket, üzlethelyiségünket. De tény, hogy nagy körültekintést igényel. A vállalkozásommal segíteni szeretnék ügyfeleimnek ebben a dzsungelben eligazodni, és megtalálni a hosszú távra szóló, kitűnő minőségű, valóban környezettudatos, egészségre minimum semleges, vagy jótékony hatással bíró, de egyben stílusos lehetőségeket.

Művészet:
Bár a fenntarthatósági szemlélet része, hogy az enteriőrben is alkalmazzuk a minimalizmust, vagyis csak szükséges tárgyak, bútorok, egyéb megoldások kerüljenek be a lakásba, ám az emberi természet olyan, hogy a teljes kiegyensúlyozottságához harmóniára, szépségre, inspirációra is szüksége van. A gondosan kiválogatott és elhelyezett bútorokon, felületeken, anyagokon túl, erre mi is lehetne alkalmasabb a művészetnél? Egy jól megválasztott műtárgy, egy enteriőrbe beépítve különösen nagy esztétikai többletet nyújt. A műalkotásokat – az éppen trendi “tömeges dizájn tárgyakkal” szemben – az új divatok nem szorítják ki, soha nem válnak idejétmúlttá, sőt, értékük akár még növekszik is az idő előrehaladtával.
A műalkotások kiválasztásában egy szakértő művészettörténész kolléganőm támogat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek:
szilvia@knszdesign.com
+3630/273 5403
knszdesign.hu
https://www.facebook.com/KNSzDesign/

    Adatkezelési tájékoztató