Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

redHammer

Helyszín:

Tevékenységi kör:
/ /

Rontó Géza vagyok, a redHammer kft alapítója és tulajdonosa. Szeretném megosztani veled azt a személyes utazást, amely a saját vállalkozásom létrehozásához vezetett.

Az építőanyag-iparban töltött hosszú éveim során dolgoztam több piacvezető gyártónál is. Ez idő alatt megismertem a szektor hiányosságait, és megfogalmazódott bennem egy vágy: létrehozni egy vállalkozást, ami túlmutat a puszta termékértékesítésen, és valódi segítséget nyújt ügyfeleinek.

Ez az álom valósággá vált a redHammer kft-vel. Cégünk – noha új szereplő a piacon – olyan szolgáltatásokat kínál az építkezésen és felújításon dolgozó vállalkozóknak és építtetőknek, amelyeket korábban csak nagyobb cégektől kaphattak meg. Webáruházunkban prémium minőségű hőszigetelő rendszereket, hidegburkolási segédanyagokat és szerszámokat kínálunk, kedvező árakon, valamint azonnali szakértői tanácsadással.

Tapasztalataim során gyakran találkoztam az építőanyag-választás bizonytalanságával. Hiszek abban, hogy az oktatás kulcsfontosságú ahhoz, hogy ügyfeleink megértsék a termékeinket, és biztosak lehessenek abban, hogy a lehető legjobb döntést hozták meg.

MERT SZÉP HÁZBAN JOBB OTTHON!

Remélem, személyes történetem inspirált és megértetted, miért is olyan fontos számomra a redHammer kft. Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnél többet megtudni rólunk, lépj kapcsolatba velünk emailben vagy telefonon.

Elérhetőségeink: https://hoszigaruhaz.hu/shop_contact.php

Webáruház: https://hoszigaruhaz.hu/

Blog: https://hoszigaruhaz.hu/blog

    Adatkezelési tájékoztató