Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Simple-Red Solar

Helyszín:

Tevékenységi kör:

A Simple-Red Solar Kft.-t 2017.01.24-én jegyezték be, 100 %-ban magyar tulajdonú cég.
Napelemes rendszerek tervezésével, értékesítésével, műszaki kivitelezésével foglalkozik. 2018.11.01-től kizárólag a napelem rendszereket értékesít.
A cég szerződött alvállalkozóin keresztül a teljes napelemes rendszer projektjét saját kézben tartja. A teljes folyamat kontrollja a cég szakmai menedzsmentjén keresztül valósul meg.

Zselicterv Kft., mint alvállalkozó 5 fős mérnöki csapata végzi a Simple-Red Solar Kft. által épített napelemes rendszerek tervezését, műszaki tanácsadását. A napelemes rendszerek eszközigényének beszerzése többek között a Tiszta Energiák Kft., a Manitu Solar Kft, WÜRTH Kft-n keresztül történik.

Jelenleg a napelemes rendszerek műszaki kivitelezését alvállalkozói keretszerződésben rögzített módon 7 db, 4 fős csapattal hajtjuk végre. A műszaki kivitelezést végző kollégák szakmai felkészítését a Simple-Red Solar Kft. műszaki igazgatója, valamint az Importőr Partnerek szakmai stábja végzi. A műszaki kivitelezést folytató csapatok létszámát az értékesített volumen függvényében bővítik.

A napelemes rendszer projektjének egyik igazán fontos része a kellő szakmaisággal felvértezett tanácsadói csapat. A Simple-Red Solar Kft. jelenleg 50, országosan tevékenykedő szakemberrel büszkélkedik, akik személyes tárgyalásaik alkalmával, megfelelő mennyiségű információval és szakmai tanáccsal képesek ellátni ügyfeleiket, akik, ennek birtokában nyugodt szívvel hozzák meg döntéseiket.

Napjainkban kezdődött el egy új energetikai üzletág alapjainak lerakása. A piacon korábban jó szakmai hírnevet kivívott vezetők részvételével jön létre a Simple-Red Solar Kft. E-mobilitás üzletága, egy újonnan megalapítandó leányvállalat részvételével. Terveik szerint 2021 nyarán kezdik meg tevékenységünket: márka független elektromos autók és elektromos motorok, egyéb elektromos közlekedési eszközök értékesítése, beleértve a finanszírozási és biztosítási háttér szolgáltatását is.

    Adatkezelési tájékoztató