Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

SmartBuild

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Az elmúlt években az okosotthon tervezéstől kezdődően, a telepítésen át, az okos eszközök garanciális kérdéséig számos esetben bizonyítottuk rátermettségünket. Összesen több, mint 3700 lakást tettünk okossá, nagyjából 75.000 okoseszköz felhasználásával. Otthonosan mozgunk a vezetékes és vezeték nélküli technológiák világában. Segítünk az ingatlan intelligens rendszereinek tervezésében, vagy akár a kivitelezés megvalósításában is, legyen szó felújításról, építkezésről, családi házról vagy komplett társasházi projektről.

Fontos számunkra, hogy a vásárlók pontosan tudják, hogy mit és hogyan tudnak kezelni a saját otthonaikban, illetve személyre szabott igényeiket is szeretnénk megismerni, megoldást találni rájuk.

2022-ben a „Profi telepítés – társasházi projekt” kategóriában elnyertük az első helyet.

Keress bennünket bátran akár társasházról, akár komplexebb családi házas kivitelezésről van szó!

    Adatkezelési tájékoztató