Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

T-Survey Kft

Helyszín:

Tevékenységi kör:

A gyermekkori térképiránti lelkesedésem vezetett el ahhoz, hogy megtanuljam, hogyan készülnek a térképek. Kezdetben néhány geodéziai cég alkalmazottjaként tökéletesítettem szakmai tudásomat, majd 10 év után egyéni vállalkozóból, később pedig 10 főt foglalkoztató szervezett geodéziai céggé fejlődött vállalkozásom a T-Survey Kft. Amelynek alapítója és tulajdonosa vagyok.

Karrierem során specializálódtam a tervezők számára készített speciális felmérési térképekre; legyen szó építészek, úttervezők, közművekkel foglalkozó szakemberek vagy statikusok igényeiről. Ezen felmérések során modern technológiákat vetünk be, mint a lézerszkennelés és a vezetékkutató berendezések. Képesek vagyunk például a falakon belüli vezetékek és csövek pontos térképezésére is. Ez különösen hasznos az épülettervezési folyamatok során.

Továbbá, geodéziai szolgáltatásaink közé tartozik egy víz alatti mederfelmérési rendszer, ami vizes élőhelyek, csatornák, tavak és holtágak esetében biztosítja a pontos felmérési lehetőséget. Ezen különleges megoldásaink révén biztosítjuk, hogy a tervezők mindig a legpontosabb térképi adatokkal dolgozhassanak.

Építőipari kivitelezők számára az építési projektjeikben olyan geodéziai támogatást nyújtunk, amellyel a költségkereten belül tarthatják a kivitelezésre szánt keretet.

    Adatkezelési tájékoztató