Építem a házad Klub tagok

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

TOMM Kft.

Helyszín:

Tevékenységi kör:

Minőségi nyílászárók és építőanyagok egy helyen

A budapesti székhelyű TOMM Kft. 1996 óta foglalkozik épitőanyagok értékesítésével és 1999-ben nyílászárók és árnyékolók forgalmazásával bővítette tevékenységét. Családi vállalkozásként célunk: az építkező családok otthonának megvalósításában való felelősségteljes közreműködés.

Emellett feladatunknak tartjuk, hogy – hagyományainknak megfelelően – a kedvező árak és magas szolgáltatási színvonal mellett minőségi termékeket nyújtsunk az építkezőknek és felújítóknak egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a széles körű szakmai tájékoztatásra, hogy megrendelőink minden alkalommal a számukra legmegfelelőbb megoldást találhassák meg az építőanyagok, nyílászárók és árnyékolástechnikai termékek beszerzése során.

Igény esetén nemcsak bemutatótermünkben, hanem az építkezés helyszínén is lehetőség van a szakmai konzultációra. A szakmai segítség mellett teljes körű szolgáltatást is nyújtunk pl.: nyílászárók bontása, beépítése.

 

    Adatkezelési tájékoztató