Leier Hungária Kft.

leier_logo01

Családi vállalkozásból dinamikusan fejlődő, nemzetközi vállalatbirodalom

A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít.

Devecser_tegla_leierDevecser_kemenyrendszerek_leier

A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során, közel 1000 dolgozót foglalkoztat; a társaság árbevétele 2009-ben és 2010-ben is mintegy 15,5 milliárd forint volt.
Az építőipari termékek gyártása mellett a cégcsoport további kiemelt tevékenységeként a nyugat-magyarországi régióban BMW, Skoda, FIAT és Hyundai márkakereskedést és márkaszervizt üzemeltet és látványos sikereket ér el a gép-és formagyártás, a virágföld-gyártás, az ingatlanhasznosítás és a szállodaüzemeltetés terén is, a cégcsoport legújabb üzletága innovatív, környezetbarát elektromos járműveket forgalmaz.

HotelKapitanyWellness_Sumeg_leierA Leier építőanyag-rendszerekkel szerkezetkészre építhető egy épület!
A Leier beton falazóelemei, nyílásáthidalói, előregyártott vasbeton szerkezetei, kéményrendszerei, beton tetőcserepei és díszburkoló térkövei a több évtizedes fejlesztéseknek, ill. folyamatos technológiai beruházásoknak köszönhetően kiváló minőségűek.

Termékeinket keresse országszerte az Építőanyag-kereskedésekben, vagy tájékozódjon a: www.leier.hu weboldalunkon.

Leier Hungária Kft.
H-9024 Győr, Baross G. u. 42.
Tel: +36 (96) 512 550
Fax: +36 (96) 512 560
Web: www.leier.eu