Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Bátki Mihály

Helyszín:

Szakterület:

Bátki Mihály kertészmérnök, a Citi-kert tájépítészeti iroda kivitelezés vezetője.

A munkámat az emberek és a természet miatt szeretem, akikkel kapcsolatban lehetek. Maradandót alkothatok, értéket teremthetek.
Azt szeretem egy kertben, ha jó az ember közérzete, miközben ott van, illetve, ha fantázia dús.
Amiért itt szeretek dolgozni az a csapat, illetve, hogy itt minden nap azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek.
Leginkább a természethű kompozíciókat szeretem, de ha mégis választanom kellene, akkor a törpefenyőt és a tölgyet mondanám.
A kedvenc munkaszakaszom a Megrendelőkkel az a pillanat, amikor megtaláljuk a legjobb megoldást a kert arculatára.
Amire büszke vagyok, hogy munkatársaink egytől-egyig szakmailag és személyként is értékesek. Büszke vagyok, hogy nem csak munkahely vagyunk, hanem közösség is.

Jordán Klára, tájépítész mérnök.
Citikert ügyvezetője.
1984-ben végzett az akkor még Kertészeti Egyetemen Kerttervezés és Tájrendezés szakon. Ma egy 20 éve sikeresen működő cég alapítója, tulajdonosa.
A munkájában lenyűgözőnek találja a természet szépségét és azt a lehetőséget, hogy hozzáadhat valamit a természet csodájához.
Egy kertben a párás zöld ködöket, a kert friss levegőjét valamint a fény és az árnyék játékát találja a legszebbnek.
Nagyon szereti a fiatalos vidám hangulatot és lendületet a mindennapi munkában.
Kedvenc növénye a bükk.
Kedvenc munkaszakasza a tereprendezés, amikor egy teljesen új élettér jön létre, a barátságtalan hegyoldalból harmonikus teraszok, kis lejtők alakulnak ki.
Egy sikerélménye eddigi munkássága során, hogy értékes zöldfelületeket hozott létre, rengeteg fát és növényt tervezett és ültetett, amiket az unokáink is látni és élvezni fognak.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató