Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Buza Csaba

Helyszín:

Szakterület:
/ /

Házak építésével fiatal koromban kezdtem foglalkozni kőműves mesterek mellett és ez határozta meg a szakmaválasztásomat. Főiskolai tanulmányaim befejeztével kőműves mestervizsgát tettem, majd mérnökként az építési menedzsment valamennyi lépcsőfokát megismertem, kezdve a technikusi beosztástól egészen a beruházás vezető projektmenedzserig. Számos kis- és nagyberuházás, lakóépület és közintézmény megépítésében vettem részt. Szakmai képesítéseim és gyakorlatom alapján húsz éve végzek felelős műszaki vezetést és építési műszaki ellenőrzést lakó-, középületek és ipari létesítmények generál kivitelezői megvalósításában.

Feladataim megvalósításánál minden esetben arra törekszem a mai napig, hogy az építés folyamatának a teljes egészét lássam és láttassam át az építtetőkkel már az építés gondolatának megszületésétől, de legalább a tervezéstől a használatba adásig, vagy még azon is túl átfogóan, lehetőleg nagyon sok tényezőre kiterjedően megmutatni a lehetőségeket. Legyen az egy családiház vagy egy lakópark.

Saját vállalkozásom az Eco-Front Kft. működésében 2021-óta családi házak építtetői „menedzselésével” is foglalkozom, mint a Racionális házak ecoB Baimeister-e. Mentorként tudom és hiszem, hogy a tapasztalatom és kapcsolatrendszerem segítségével lehet úgy építkezni, hogy az ne teher, hanem élmény és alkotás legyen a megbízó számára.

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató