Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kiss Olivér

Helyszín:

Szakterület:

Okos házról akkor beszélhetünk, ha az épületben működő különböző rendszereket és eszközöket – pl. fűtésrendszer, szellőztetés, biztonsági rendszer, villamossági hálózat, stb. – egy központi rendszer szabályozza és felügyeli. Okos ház megoldásainkkal élhetőbb, kényelmesebb otthont alakíthat ki, amely időt takarít meg Önnek, mivel segít a mindennapi rutinfeladatok elvégzésében. Optimalizálja otthona energia fogyasztását, csökkentve ezzel a rezsi költségeket, egyúttal nem látott szintre emeli a szerettei és értékei biztonságát.

Kollégáimmal, szakmai tudásunkkal személyes tanácsadás keretein belül segítünk a megfelelő okos otthon rendszer összeállításában. Akkor is, ha mindössze néhány funkció automatizálását szeretné megvalósítani, és akkor is, ha komplex megoldásban gondolkodik. Keressen bizalommal, és nézze meg honlapunkat: www.inels.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató