Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kopanecz Gábor

Helyszín:
/

Szakterület:

1991 óta számos projektben küzdöttem meg a legkülönbözőbb kihívásokkal azért, hogy megrendelőim számára a házépítés az igazi, meghitt otthonteremtésről és ne egy krízisekkel, stresszel teli vesszőfutásról szólhasson.

10 éve vagyunk szoros kapcsolatban Bodnár Gyurival, az első Porotherm dryfix rendszer is hozzám kötődik Magyarországon.

Generálkivitelezői tevékenységem már nagyon sok kihívás elé állított úgy a megrendelők egyedi igényei, mint a piac alakulása miatt, de büszkén mondhatom, hogy ez idáig legnagyobb részt sikeres projekteket tudhatok a hátam mögött.

A visszajelzések és a folyamatos munkák azt bizonyítják, hogy erőfeszítéseim nem voltak hiábavalók. Korrekt, pontos munkavégzésünk, megbízható szakembergárdánk és versenyképes ár/érték arányos költségvetéseink elnyerték ügyfeleink bizalmát.

Sokan azért nem mernek házépítésbe fogni, mert félnek az ezzel járó bonyolult döntési folyamatoktól, nem bíznak az építési vállalkozó tisztességes munkavégzésében, ugyanakkor a generálkivitelezés összetett logisztikáját civil életük mellett nem tudják vállalni. A mögöttem álló GMT-Építő Kft. elvégzi a háztervezést, leveszi válláról az alvállalkozókkal történő egyeztetéseket és beszállítói kapcsolatrendszerünk kínálatával, mint hátérrel, komplex kivitelező, fővállalkozó csapataként kiváló minőségű munkát nyújt Önnek. 

Tel: 06-30-921 50 67

email: 2kop@2kop.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató