Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kovács-Nagy Szilvia

Helyszín:
/

Szakterület:
/

Kovács-Nagy Szilvia vagyok, KNSz Design megalapítója, Lakberendezők Országos Szövetségének tervező tagja.
Vállalkozásom tevékenysége elsősorban lakások, családi házak, üzlethelyiségek belső tereinek és teraszainak praktikus kialakítása, berendezéseinek megtervezése. Segítek kiaknázni az épületben rejlő lehetőségeket, figyelembe véve a használóinak igényeit, életvitelét, hétköznapi szokásait. Célom az ügyfelekkel együttműködve, együtt gondolkodva olyan egységes és esztétikus belső tér megalkotása, amely hűen tükrözi a megrendelők egyéniségét és maximálisan szolgálja kényelmét. Munkáimban küldetésemnek tekintem az ökotudatos szemlélet érvényesítését, továbbá az általam megtervezett terekben szívesen adok kiemelt szerepet a műalkotásoknak, melyek kiválasztásában is szakértői segítséget tudunk nyújtani.

Igény esetén vrDesigner_LAB tervező partnereként virtuális sétára is elkísérem leendő otthonába, üzlethelyiségébe! A virtuális látványtervek elkészülte után egy direkt erre kialakított teremben vezeték nélküli VR szemüvegben életnagyságban bejárjuk az ingatlanát már a tervezési fázisban, mielőtt még az valóban felépülne, vagy felújításra kerülne.

Elérhetőségek:
szilvia@knszdesign.com
+3630/273 5403
knszdesign.hu
https://www.facebook.com/KNSzDesign/

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató