Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Kovács Zsófia

Építőmérnökként a stabil szakmai alapokban hiszek, gyakorlatorientáltan, funkcionális szemmel tekintek minden építkezésre, felújításra, miközben holisztikus szemléletben figyelem az építkező és a környezete kapcsolatát. Kiemelten fontos számomra a tervezési- és kivitelezési szaktanácsadások során, hogy megkapd azt a szakmai, és személyes figyelmet, amelyből testreszabottan alakul ki az igényeidnek és lehetőségeidnek megfelelő pontos műszaki tartalom.

Az építkezés sokrétű rendszerek összessége, aminek van egy stabil műszaki oldala és a környezetre, az életünkre, egészségünkre gyakorolt hatásása is. A két rész nem választható el egymástól, együtt kell kezelni minden munka során. Egyszerűbben ezt úgy is meg lehet fogalmazni, hogy az épület az igényeid megvalósítása a környezettel összhangban. Ennek megvalósításában tudok neked hátteret nyújtani.

Ökologikus és környezettudatos elvek mentén támogatom a folyamatokat, komplexen kezelve az álmok megvalósíthatóságát a pénzügyi lehetőségekkel, a helyes műszaki megoldásokkal és az élethelyzetekkel együtt.

Mottóim: a „harmóniában a természettel”, és a „megújítva megtartani”

MM-mérnök Stúdió

www.mernokstudio.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató