Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Magyari Balázs

Magyari Balázs vagyok a Baumed Magyarország Kft, ügyvezetője.

A főiskola befejeztével fél évtizeden keresztül társasházi ingatlanok építésével, majd garanciális hibák kijavításának építésszervezésével, kivitelezési hibáinak feltárásával és azok javításának ellenőrzésével foglalkoztam. A 60.000 négyzetméternyi ingatlanállományban szerzett tapasztalataim egyértelműen rámutattak, hogy mik azok a pontok, amik egy ingatlant békés otthonná vagy ellenkezőleg, műszaki katasztrófává, időzített bombává tesznek.

A kivitelezési problémákat tervezési, de főként kivitelezési és szakmai hiányosságok, ezen felül az egyes szakmák közti érdektelenségek, illetve anyagválasztási problémák okozzák. Ezekből a tapasztalatokból született meg a Baumed Magyarország Kft., ami többek közt kivitelezési tanácsadással, tervezéssel és műszaki szakértéssel foglalkozik. Ha valaki bármiben elakadt, hozzánk, mint egy „háziorvoshoz” fordulhat, segíteni fogjuk, hogy hogyan tovább, legyen akár még csak tervezési szakaszban vagy már kész házzal és sok-sok gonddal a feje fölött.

Hiszek abban, hogy odafigyeléssel jó minőségű házak készülhetnek, ezért az építkezők, felújítók megsegítésére a kivitelezési hibák feltárásainál és azok megelőzéséhez kapcsolódó személyes tapasztalataimat -fotók és a hibákat magyarázó ismereteket- rendszeresen megosztom Facebook oldalunkon. (https://www.facebook.com/baumed.hu)

Baumed Magyarország Kft.

Tel: +36 30/305-7434

www.baumed.hu

magyari.balazs@baumed.hu

https://www.facebook.com/baumed.hu

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató