Tervcafé szakértők

A kapcsolatfelvételhez szükséges információkért kattintson a lap alján található Kapcsolatfelvétel gombra! Minden szükséges információt "postafordultával" megküldünk az Ön által megadott email-címre. Nem kell aggódnia, megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk tovább. (A kiválasztott szakembernek sem.)

Rontó Géza

Helyszín:

Szakterület:
/

Építőipari szakemberként dolgozom 1995 óta, mely során a kivitelezéstől a kereskedelemig, minden területen kipróbáltam magam. Piacvezető építőkémiai gyártó vállalatoknál szereztem tapasztalatot, ahol értékesítőként kezdtem, majd felső vezetői szintig jutottam el. Ezen az úton számos sikert értem el. Részese lehettem ma már piacvezető színes beltéri falfesték bevezetésének, és még a Parlamentben is járhattam, Magyar Termék Nagydíjat átvenni.
Festékbevonatokkal, termék- és üzletfejlesztéssel, homlokzati hőszigetelő rendszerekkel, és hidegburkolati segédanyagokkal foglalkoztam. Jelenleg a redHammer Kft.-nél dolgozom, amelyet magam alapítottam. Cégünk egy szakmai webshopot üzemeltet, ahol a legjobb építőipari termékeket kínáljuk. Azonban nem csak termékeket kínálunk. Fontosnak tartom a személyes tanácsadást és az oktatást, hogy a legmegfelelőbb termékek és rendszerek kerüljenek alkalmazásra.

Az építőiparban való munkám nem csak a szakmai fejlődésemről szól, hanem szenvedélyem is. Szeretek új technológiákkal és megoldásokkal dolgozni, és szeretem, amikor ügyfeleim megértik és értékelik a munkámat. Szakterületem a dekorációs bevonatok, a hőszigetelő rendszerek és a burkolástechnika, és mindig kész vagyok megosztani a tudásomat és segíteni ügyfeleimnek a legjobb döntés meghozatalában.

Elérhetőségeink: https://hoszigaruhaz.hu/shop_contact.php

Webáruház: https://hoszigaruhaz.hu/

Blog: https://hoszigaruhaz.hu/blog

    Kérjük adja meg nevét és az e-mail címét, és elküldjük a szakértő elérhetőségeit.

    Adatkezelési tájékoztató