Szeretné tudni, milyen energiaosztályba tartozik a háza?

Szeretné tudni, milyen energiaosztályba tartozik a háza?

 – csak néhány egyszerű adatot kell megadnia, és máris megvan a közelítő eredmény!

 

energiaosztalyokEzen a fórumon nem csak saját gondolatainkat szeretnénk megosztani Önökkel, hanem olyan érdekes információkat is szívesen közzéteszünk, amelyekre a neten akadunk rá.
Ezúttal egy olyan egyszerűsített számító programot ajánlunk a figyelmükbe, amellyel viszonylag gyorsan becslést kapnak arra, milyen energiafogyasztású házban laknak. Mindezt a jelenleg érvényes energetikai osztályokba sorolva is láthatják!

 

 

 

Egyik szakember partnerünk ajánlotta figyelmünkbe az alábbi honlapot.
www.epuletteszt.com

Néhány viszonylag könnyen hozzáférhető paramétert kell csak megadni,és a program közelítő becslést ad arra nézve, mennyire számít a mai kor követelményei szerint energiafalónak a házunk.
Ha az eredmény nem tölti el Önöket elégedettséggel, akkor érdemes elgondolkozni egy átgondolt felújításonés/vagy eljönni az Otthonfelújítók Klubja egyik rendezvényére.
Hogy mitől tekinthető átgondoltnak egy felújítás? Egy régebbi blogban ide kattintva olvashatnak az egyik fő vezérlőelvről.
És hogy miért érdemes eljönni az Otthonfelújítók Klubja első rendezvényeinek egyikére? Ha még nem olvasták, akkor kattintsanak ide!

Kategóriák: Energiatakarékosság, Felújítás

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?