A NEGATÍV FÖLDSUGÁRZÁSOK HATÁSA

A NEGATÍV FÖLDSUGÁRZÁSOK HATÁSA

– még egy lehetséges szempont a háztervezéshez!

fengshui-001_12991_494942Mivel magam is tapasztalom, hogy egyre több házépítő szentel figyelmet a  tisztán műszaki elvárásokon túl más, néhány éve még különcségnek ható szempontoknak is, így az ezekkel a területekkel kapcsolatos ismeretekből is szeretnénk csemegézni ezen a honlapon.
Egy terület, ahol a technika és a feng shui összeér.

 

A feng shui-nak egy nagyon fontos eleme a radiesztézia, azaz a földsugárzás érzékelése, mérése.  Mint a feng shui ugyancsak ősrégi tapasztalatokon alapuló tudomány.  Kína és Egyiptom kultúrnépei Krisztus születése előtt 2000 évvel ezt a módszert már sikerrel alkalmazták. Vizet, kőzetet, érceket, aranyat és más fémeket egyaránt kutattak vele. A fáraók korában az egyiptomi papok titkos tudásához tartozott a radiesztézia, amit a piramisok építésénél használtak. Ezekben a régi időkben a vesszőt és az ingát csak beavatott mágusok, sámánok és papok használták. Bizonyosság erre, hogy a régi templomok különleges energetikai pontokra épültek.

Vízkutatásnál, kút helyének keresésénél ma is általánosan használt a pálcás mérés.  Egyre inkább szükség van a radiesztéziára a mai ember számára. A földsugárzások erősödnek, immunrendszerünk pedig egyre gyengébb, ezért a sugárzások egyre erősebben hatnak szervezetünkre. Ezzel a problémával egyre többen találkozhatnak. Sok műtét és betegség elkerülhető lenne, ha az emberek energetikai rendszerét rendszeresen ellenőriznék. A negatív föld sugárzások akár benne fekszünk, tehát ágyunk helyezkedik el itt, vagy munkahelyünkön ebben ülünk, rövid távon jeleket kaphatunk általuk, melyek fizikális tünetekben mutatkoznak meg. Kimerültek lehetünk, fáradtak, fájhat a fejünk, lehet szív szorításunk, és még sorolhatnám. Hosszú távon komoly betegségek jelentkezhetnek.

Ha egy picit odafigyelnénk környezetünkre, nagyon sok daganatos, rákos és egyéb betegségeket tudnánk megelőzni.

Több féle földsugárzás van. Az egyes földsugárzások jellegüknél fogva más és más betegségeket okozhatnak. Az egyik legismertebb a Hartamann sugárzás, mely a föld mágneses kisugárzása. Ez behálózza a földbolygót rácsot alkotva.  Attól függően, hogy hol halad át az emberi testen különböző tüneteket, betegségeket okozhat. Úgy mint fej fájás, halláskárosodás, szemromlás, szívritmus zavar, cukorbetegség,  allergia, ciszták és még sorolhatnám. A Hartmann sávkereszteződések még komolyabb betegségeket okozhatnak, mint szívinfarktus, epilepszia, gyomorfekély, prosztata gyulladás, stb.

A vízér ugyancsak az ismertebb földsugárzások közé tartozik. A vízerek a föld alatti vizek az altalajt különböző irányokban és mélységekben átszelő, akár egymást keresztezhető,  vízzáró rétegei között   áramló, szivárgó vizet jelenti. Ugyancsak sokféle betegség okozója lehet.  Tüdőbetegség, asztma, allergia, pajzsmirigy problémákokozója lehet.

A geológiai törésvonalak mentén megjelenő sugárzásokat nevezzük törésvonal sugárzásoknak.  Ezek a földkéreg mozgása, rétegek eltolódása, fagyás, olvadás, vetődések révén jöhetnek létre. Már egészen rövid idő alatt jelentős egészségügyi problémákat okozhat. Egyetlen éjszaka alatt képes kilyukasztani az aurát, és felborítja az energetikai rendszert. Egyik fő oka lehet a daganatos megbetegedéseknek, és az idegrendszeri károsodásoknak.

Saját tapasztalatom a törésvonallal akkor történt, mielőtt elvégeztem én magam is a radiesztézia tanfolyamot. Új helyre költöztem, és egy idő után folyamatosan igen komoly szív szorítást éreztem. Még EKG-t is csináltattam. A lelet negatív lett, viszont a szív szorítás folyamatosan jelen volt.  Már régóta készültem elvégezni a radiesztézia tanfolyamot, és ekkor úgy éreztem nem várhat tovább. Miután kimértem az ágyamat, azt tapasztaltam, hogy konkrétan a mellkasomon, a szívemen, megy át egy törésvonal.  Árnyékoló lapokkal oldottam meg ezt a problémát.  Következő napon rosszabbul lettem, levegőért kapkodtam, rossz volt a közérzetem.  Ennek oka, hogy miután kikerülünk a negatív sugárzásból, elvonási tünetek jelentkezhetnek. Ez nálam is így volt. Két, három nap után teljesen megszűnt minden tünet. Kijelenthetem, azóta tökéletesen jól vagyok.

Vannak olyan földsugárzások is melyek kevésbé ismertek, nincs benne a köztudatba, és mégis komoly problémákat okoznak. Ilyenek a Curry sugárzás. Ez ugyancsak hálószerűen az egész földbolygót át szövi. Továbbá ismertek a Lej vonal, Szent György vonal. Ez utóbbi rövidtávon, egy két óra alatt feltölt, azonban hosszú távon ugyancsak komoly problémákat okozhat.

A negatív fölsugárzásokat mindenki saját magán is megfigyelheti, érzékelheti. Ezek meg nyilvánulásai: állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, stb.  Egy beteg ember addig nem tud meggyógyulni, amíg veszélyeztetett helyen tartózkodik. A radiesztézia, a kiváltó ok megszüntetésével segíti elő a gyógyulást.  A védekezés lehetőségei, radiesztézia segítségével a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a sugárzási helyek árnyékolókkal történő mentesítése.  A szakirodalomból ismert eszközök használata, mint rézgyűrű, fólia, tükör, stb., csak átmeneti segítséget nyújthatnak, mivel hatásbiztonságuk relatív. Folyamatosan ellenőrizni és cserélni kell ezeket.

1995 óta egy forradalmian új lehetőség áll rendelkezésünkre. Egy úgynevezett technológiai árnyékoló lappokkal időkorlát nélkül tudjuk semlegesíteni, illetve elterelni a földsugárzásokat. Alkalmazásukkal az energetikai háztartás helyreállítható, így megindulhat az öngyógyulás folyamata.

Új ház építésénél egyszerűbb a dolgunk. Már a ház tervezésénél figyelembe tudjuk venni az egyes földsugárzásokat. Tervezés előtt van lehetőség arra, hogy ezeket kimérjük, és ezekre az információkra alapozzunk. Így az ágyunk biztosan a megfelelő helyre fog kerülni.

Mint a feng shui egyik eleme fontos szerepet játszik a radiesztézia. Hiába alakítjuk környezetünket megfelelően, hogy ha egészségünk nem kielégítő. Én magam azt vallom, hogy az egészség az egyik legnagyobb kincs!  Többet ér mindennél.

Ha tudatosan figyelnek fekhelyükre környezetükre, így egészségesebb életet tudnak élni, és jobban érezhetik magukat minden pillanatban.

Kategóriák: Egyéb, Háztervek

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?