Végre egy kis támogatás az építkezőknek!

Végre egy kis támogatás az építkezőknek!

– állami pályázat a láthatáron!

saving_energy_poloValósággá vált, amiről sokan beszéltek, amiről oly sok ígéret született: végre amagánszemélyek is hozzájuthatnak valamennyi állami segítséghez,  akár meglevő családi házuk felújításában, akár új családi ház építésében gondolkodnak. Megjelenés előtt az első, építkezőknek szóló energetikai pályázat!
Az idő- és pénzügyi keretek ugyanakkor várhatóan erősen behatárolják majd a sikerrel pályázók körét. Örüljünk azonban annak, hogy valami elkezdődött.
Várjuk kérdéseiket is!


A kormány bejelentette, hogy augusztus közepétől pályázható lesz a Mi otthonunk felújítási és új otthon-építési alprogram!
A hírt elolvasásához kattintson ide!
Mivel a pályázatra inkább csak jelképesnek mondható összeg (1,5 milliárd forint) áll rendelkezésre, így valószínűleg ez a keret pillanatok alatt kimerül.
A pályázat az energiahatékonyságra vonatkozó konkrét, mérhető elvárásokat támaszt (az energetikai besoroláson keresztül), így csak azoknak érdemes reménykedni, akik már szinte kész tervekkel rendelkeznek.
Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy az építkezéshez szükséges önerővel ettől függetlenül is teljes egészében rendelkezni kell, mert a kifizetésekre csak utólag kerülhet sor.

Július 31-ig hozzánk érkező kérdéseiket továbbítjuk az illetékesek felé! (Ezeket a kérdéseket  ide kattintva, vagy az info@hazepites-tervezes.hu címen keresztül küldhetik el.)

Kategóriák: Felújítás, Pénzügyek, Szigetelés

Vélemény? (0) ↓

Vélemény?